NAJGORI TRENUTAK

Ronaldov savršen niz točnih penala je završen

26.04.2012 u 08:41

Bionic
Reading

Ronaldovom fenomenalnom nizu je došao kraj, i to u najgorem mogućem trenutku - promašio je prvi jedanaesterac za Real i tako navijestio crnu noć za navijače 'kraljevskog kluba'

Portugalac u Realu izvodi kaznene udarce, i to radi jako uspješno. Do utakmice s Bayernom 24 puta je zaredom pogodio s bijele točke, a protiv Bavaraca je za vrijeme susreta realizirao i 25. kazneni udarac (6. minuta).

Kada je Cristiano Ronaldo u 14. minuti dodao još jedan pogodak iz igre, izgledalo je da bi to mogla biti velika večer za najveću madridsku zvijezdu. No u nogometu ništa nije sigurno, kratak je put od junaka od tragičara.

Pobjednik se odlučivao lutrijom jedanaesteraca. Portugalski ofenzivac je odlučio otvoriti Realovu seriju, ali je njegov udarac u donji desni kut obranio njemački vratar Neuer. Nakon 25 iskorištenih penala u nizu, Ronaldo nije zabio, i to u važnom trenutku.

Nije mu to bilo prvi put. I u finalu Manchester Uniteda protiv Chelseaja 2008. prilikom izvođenja jedanaesteraca Portugalac je zakazao, ali su ga tada izvukli suigrači.

Ronaldov promašaj