IGRAČINA

Ronaldo se na Instagramu oglasio emotivnom porukom nakon koje će mnoge stvari biti jasnije

  • B.T./Hina
  • Zadnja izmjena 12.12.2022 09:41
  • Objavljeno 11.12.2022 u 19:43
Bionic
Reading

Nakon ispadanja portugalske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva emotivnom porukom na Instagramu oglasio se veliki Cristian Ronaldo, igrač koji je na ovom mundijalu imao epizodne uloge

Mnoge su mu stvari pokušavali natovariti na vrat, a on je uvijek bio na dispoziciji svetom dresu, dresu nacionalne vrste.

Cijela strka koja se podignula oko njegovog imena ponukala ga je da se obrati javnosti i, po svemu sudeći, najavi oproštaj.

'Osvajanje Svjetskog prvenstva s Portugalom bio je najveći i najambiciozniji san moje karijere. Srećom, osvojio sam puno međunarodnih naslova, uključujući reprezentaciju, ali moj najveći san bio je podići ime naše zemlje na najvišu svjetsku razinu. Borio sam se za to. Jako sam se borio za ovaj san. U pet nastupa koje sam imao na svjetskim prvenstvima tijekom 16 godina, uvijek uz sjajne suigrače i podršku milijuna Portugalaca, dao sam sve od sebe. Ostavio sam sve na terenu. Nikada nisam pobjegao od borbe i nikada nisam odustajao od tog sna. Nažalost, jučer je san završio', iskreno je napisao Ronaldo. Nastavak objave najavljuje oproštaj od reprezentacije.

  • +16
Maroko - Portugal, četvrtfinale SP-a (10.12.2022.) Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

'Ne isplati se reagirati vruće glave. Samo želim da svi znaju da je puno toga rečeno, mnogo toga napisanog, puno se nagađalo, ali moja posvećenost Portugalu nije se promijenila ni na trenutak. Uvijek sam bio osoba više koja se borila za svačiji cilj i nikada ne bih okrenuo leđa svojim suigračima i svojoj zemlji. Za sada se nema što više reći. Hvala Portugal, hvala Katar. San je bio lijep dok je trajao. Sada se nadamo da će vrijeme biti dobar savjetnik i omogućiti svakome da donese svoje zaključke', napisao je Ronaldo.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal