UŠAO S KLUPE

[FOTO] Cristiano Ronaldo postao rekorder po broju nastupa za reprezentaciju, ali i doživio velik šok; pogledajte kako je grcao u suzama!

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 10.12.2022 22:19
  • Objavljeno 10.12.2022 u 17:43
Bionic
Reading

Zvijezda portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo ulaskom u igru u 51. minuti četvrtfinalnog susreta na Svjetskom prvenstvu protiv Maroka u Dohi izjednačio je svjetski rekord po broju nastupa za neku naconalnu momčad. No, tu utakmice neće pamtiti po dobrom jer je Portugal poražen od Maroka 1:0

Ronaldu je to 196. nastup za Portugal čime se izjednačio na vrhu ljestvice svih vremena s Kuvajćaninom Baderom al-Mutawom.

Naravno, prije nego je ušao u igri, režiser prijenosa ga je nekoliko puta imao u kadru i evidentna je bila njegova srdžba. Osim toga, Maroko je pobijedio 1:0 te izbacio Portugal sa SP-a. Jedinu šansu Ronaldo je imao u 91. minuti kada je sjajno pucao, ali je golman Maroka Bono bio siguran.

Sa 118 postignutih pogodaka Ronaldo je i igrač s najviše postignutih pogodaka u reprezentativnom dresu.

No, nakon utakmice Ronaldo je očekivano bio u šoku i dugo nije mogao doći sebi. Za raziliku od ostalih igrača odmah je krenuo u svlačionicu, a čak nije ni stao kako bi ga utješio izbornik Santos.

Ronaldo nije mogao zaustaviti suze, a video se brzo proširio društvenim mrežama.

  • +16
Maroko - Portugal, četvrtfinale SP-a (10.12.2022.) Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal