BOLI GA RASTANAK

Ronaldo priznao suigračima razloge svoje nervoze

28.01.2015 u 11:16

Bionic
Reading

Portugalski reprezentativac i zvijezda madridskog Reala Cristiano Ronaldo još čeka odluku disciplinskog suca zbog isključenja koje je zaradio u dvoboju protiv Cordobe

Cristiano Ronaldo izabran je za najboljeg igrača svijeta u 2014. godini, a sredinom siječnja primio je i Zlatnu loptu. No bila je to večer u kojoj je Ronaldo bio podijeljenih osjećaja s obzirom na to da se tih dana očito raspadala njegova ljubavna veza s prekrasnom ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Medji su taj detalj odmah primijetili te su po novinama počele objave fotografija djevojaka koje bi željele biti u njegovoj pratnji.

Naravno, cijeli taj slučaj očito je djelovao i na Ronalda koji je nervozu izrazio na nogometnom terenu, u dvoboju protiv Cordobe, kada je nesportski, nogom i rukom nasrnuo na suparnika.

Kako prenose španjolski mediji, Ronaldo se ispričao i suigračima u svlačionici, uz obrazloženje kako do reakcije nije došlo zbog provokacije Cordobinih igrača, već njegova emotivnog stanja.

'Nadam se da će pronaći ženu koja ga voli i poštuje. Ronaldo nema ništa s Lucijom Villalon, a te stvari nisu ga mučile da bi udario Edimara', izjavila je Ronaldova sestra Elma Aveiro i na taj način demantirala navodni razlog prekida veze njezina slavnog brata i prekrasne ruske manekene.

Inače, tijekom srijede bi svjetlo dana trebala ugledati i kazna koju će disciplinski sudac izreći Realovom igraču.