BLISKI SUSRET NA CESTI

Ronaldo navijačima pokazao prst srednjak

17.03.2009 u 14:16

Bionic
Reading

Na povratku s utakmice protiv Liverpoola, na putu prema kući Cristiana Ronalda sustigli su navijači 'redsa' i navodno ga dobro izvrijeđali. Premda je video snimljen mobitelom i prilično je lošeg zvuka, sasvim je jasno da mladom Portugalcu nije bilo nimalo ugodno

Bila je to zaista loša subota za Cristiana Ronalda! Prvo je sa svojim Manchester Unitedom na Old Traffordu doživio uvjerljivi poraz od Liverpoola (1:4), a onda ga je samo koji sat kasnije, dok se skupocjenom makinom vraćao kući, dostigla skupina navijača i, vozeći se uz njegov Bentley Continental GT, dobro ga izvrijeđala, a zatim navodno pozvala da zaustavi auto i potuče se s njima.

Očevici tvrde da mladi Portugalac, unatoč temperamentu po kojem je itekako poznat, nije reagirao, nego je samo stisnuo gas i s prilično ljutim izrazom lica otišao svojim putem. OK, pokazao im je prst srednjak, ali od Cristiana bi se moglo i više očekivati. Kako bilo, sve je ostalo samo na verbalnom deliktu i vjerojatno dodatno povrijeđenom ponosu ponajboljeg nogometaša svijeta. Šteta samo što je video prilično loš, no snimljen je mobitelom, pa ne trebamo ni biti previše kritični.