UTRKA REALA I BARCE

Ronaldo i Messi zabili po tri komada

21.11.2010 u 11:33

Bionic
Reading

Obaveze Barcelone, Reala i Valencije u Ligi prvaka primorale su ih da odigraju svoje prvenstvene utakmice u subotu

Sjajna Barcelona deklasirala je u gostima Almeriju 8:0, Real Madrid je na svom stadionu 'isprašio' Atletic Bilbao 5:1, dok su Villarreal i Valencia odigrali 1:1. Naravno, 'kraljevski klub' novom je pobjedom ostao na vrhu tablice s bodom prednosti ispred Barce, dok se sljedeći Dinamov suparnik u Europskoj ligi, Villarreal, zadržao na trećem mjestu sa 24 boda, bodom više od četvrte Valencije (21).

Barcelona se u gostima poigrala s Almerijom, a u momčadi Pepea Guardiole sjajan je bio Argentinac Messi, koji je postigao novi hat-trick. Messiju se priključio Bojan Krkić s dva gola, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Iniesta i Pedro, a katastrofu domaćina autogolom je upotpunio Santiago Acasiete. Bila je to šesta uzastopna pobjeda Barce u Primeri. No što to vrijedi, kada je ove sezone jednako uspješan i madridski Real.

Baske iz Bilbaa je načeo Higuain, potom se među strijelce tri puta upisao Cristiano Ronaldo, a još jedan gol zabio je i Sergio Ramos. Jedini gol za goste, za smanjenje zaostatka na 1:2, zabio je Fernando Llorente.

Dinamov suparnik Villarreal je na svom stadionu dočekao Valenciju, koja je prva stigla do vodstva, preko Aduriza. Bod domaćima te ostanak na trećem mjestu osigurao je Rossi u 73. minuti.