KAKAV DOČEK

Romini navijači umalo ugušili novu klupsku zvijezdu!

17.07.2013 u 12:12

Bionic
Reading

Nizozemski vezni nogometaš Kevin Strootman napustio je nakon dvije godine PSV i potpisao za Romu uz odštetu od 17 milijuna eura, koja bi uz bonuse mogla doseći 20 milijuna...

'Zaista sam sretan. Napokon sam ovdje i napokon sam Romin igrač. Pregovori su trajali neko vrijeme, ali sve je na kraju pozitivno riješeno,' rekao je Strootman, koji će s rimskim klubom potpisati četverogodišnji ili petogodišnji ugovor nakon obavljenog liječničkog pregleda. Na aerodromu u Rimu navijači su ga dočekali uz pjesmu i euforiju, a Kevin se jedva probio kroz gužvu.


Prethodno PSV-u Strootman je još igrao za Spartu Rotterdam i Utrecht, a u dresu nizozemske reprezentacije skupio je dosad 18 nastupa.

Ranije tijekom prijelaznog roka PSV je već prodao Erika Pietersa Stokeu, Driesa Mertensa Napoliju i Jermaina Lensa Dinamo Kijevu, dok su doveli Karima Rekika (na posudbu), Adama Mahera, Floriana Jozefzoona i Jeffreyja Brumu.

Ovaj transfer približio je Danielea De Rossija prelasku u Chelsea, s obzirom da igra na sličnoj poziciji kao mladi Nizozemac.