legendarni žuti

Robert Prosinečki preuzima posrnulog grčkog velikana i spašava karijeru bivšeg igrača Dinama

24.03.2023 u 10:12

Bionic
Reading

U ljeto 2022. godine Robert Prosinečki (54) napustio je klupu ljubljanske Olimpije te je od tada bez angažmana. Grčki mediji sad tvrde kako je legendarni Žuti blizu dogovora s velikanom iz Soluna

Rastanak Roberta Prosinečkog (54) i Olimpije nije bio nimalo ugodan, čelnici kluba optužili su legendarnog Žutog za totalni neprofesionalizam, a on je nakon svega napustio Ljubljanu te je od tada bez angažmana.

Nedavno se Prosinečki spominjao kao vjerojatni novi trener Sarajeva, no do konačnog dogovora nije došlo.

A sad je Prosinečki blizu novog posla. Kako prenosi grčki sportski dnevni list Gazzetta, Prosinečki je već odradio prvu rundu pregovora s čelnicima Arisa iz Soluna, te bi uskoro trebao sjesti na klupu ove momčadi.

Tamo će ga dočekati nekadašnji nogometaš Dinama, povremeni reprezentativac BiH Izet Hajrović (31) koji je s Prosinečkim sjajno surađivao 2018./2019. kad je Žuti bio izbornik 'zmajeva'.

Podsjetimo, Hajrović je u ljeto 2021. godine raskinuo ugovor s Dinamom za koji je odigrao 87 utakmica i zabio 14 golova te potpisao za Aris. No, od tada je odigrao samo devet utakmica, a ove sezone - niti jednu! Mogući dolazak Prosinečkog u Aris vjerojatno je posljednja prilika da Hajrović oživi karijeru...

Grčki mediji tvrde kako bi Aris već sljedećeg tjedna trebao potvrditi Roberta Prosinečkog kao novog trenera.