mali 'vatreni'

[VIDEO] Igor Bišćan oglasio se nakon mršavog remija mlade reprezentacije s Izraelom: Nije bilo baš bajno...

24.03.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Hrvatska U-21 reprezentacija je u četvrtak u prijateljskoj utakmici u Varaždinu protiv vršnjaka iz Izraela odigrala 0:0. Izbornik malih 'vatrenih' Igor Bišćan osvrnuo se na igru svojih izabranika

'Nije bilo baš bajno, ali nismo ni očekivali laganu utakmicu. Bila je to prava provjera protiv čvrstog suparnika, bilo je šansi za obje momčadi i moglo je otići na obje strane. Vidjelo se da imamo dosta igrača koji nemaju kontinuitet u klubovima i pravu formu, nedostaje malo svježine i individualne kvalitete, ali nadamo se da ćemo do lipnja i Europskog prvenstva biti u boljoj situaciji', započeo je izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan.

'Mogu biti zadovoljan pristupom i ozbiljnošću, igrači koji su drugi put ovdje poput Jurčeca i Jelenića pokazali su da se na njih može računati. Očekivao sam više po pitanju kontrole igre i nametanja, no nije bilo jednostavno. Potvrdilo se da i neki suparnici koji ne zvuče atraktivno igraju dobro, takvi će biti i Rumunjska i Ukrajina na Europskom prvenstvu', dodao je Bišćan te najavio utakmicu s Engleskom u Londonu (utorak, 28. ožujka):

'Engleska je ponajbolja mlada reprezentacija i morat ćemo se više orijentirati na defenzivni blok, što nas vjerojatno čeka i protiv Španjolske, a nadamo se i u drugom krugu Europskog prvenstva. Bit će to odlično iskustvo, da dečki vide koja je to razina, igrati protiv najboljih u Europi.'

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Susret s Izraelcima prokomentirao je i naš reprezentativac Luka Jelenić.

'Znali smo da nas očekuje teška utakmica, gledali smo analize Izraela. Imali su šanse, ali imali smo i mi, tako da je remi najrealniji ishod ovog dvoboja. Uvijek je lijepo igrati za reprezentaciju, pogotovo meni tu u Varaždinu, i hvala svim navijačima koji su došli. U Engleskoj nas čeka drugačija utakmica, oni su favoriti, ali dat ćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu', kazao je Jelenić.