nevjerojatna situacija

Robert Lewandowski tek je stigao u Barcelonu i odmah izazvao problem s kojim se klub nikad u povijesti nije susreo...

20.07.2022 u 13:19

Bionic
Reading

Robert Lewandowski (33) priključio se momčadi Barcelone koja je na pripremama u SAD-u, a njegov dolazak na Nou Camp izazvao je pravu euforiju među navijačima. No, u isto je vrijeme zbog toga Lewa izazvao i nevjerojatan problem s kojim se u Barceloni još nikad nisu suočili

Transfer Roberta Lewandowskog (33) najveći je posao u dosadašnjem dijelu ljetnog prijelaznog roka, jedan od najboljih napadača napokon je stigao iz Bayerna na Nou Camp i izazvao pravu navijačku euforiju.

Istina, momčad Barcelone je na pripremama u SAD-u, ali navijači su euforično dočekali potvrdu ovog transfera. Toliko da se ta euforija pretvorila u problem...

Naime, službeni fan shop Barcelone jednostavno ne može nabaviti dovoljno materijala da podmiri sve potrebe zainteresiranih navijača koji žele kupiti dres poljskog napadača!

Problem? Dresova ima i više nego dovoljno, ali je nema - slova! Da, nedostaje im - slova!

Navijači koji su 'izvisili' ostali su u čudu kada su im u fan shopu objasnili zašto ne mogu kupiti dres s natpisom Lewandowski na leđima. Jednostavno, više nemaju slova 'W' za tiskanje, jer se ranije nije toliko koristilo i mislili su da nije potrebno obnavljati zalihe!