ht prva liga - 18. kolo

Rijeka uzalud putovala u Koprivnicu; odgoda i u Osijeku, ali i prilika za ekstra zaradu

15.12.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Snijeg koji je ovog tjedna počeo padati diljem Hrvatske, stvorio je probleme i hrvatskim nogometašima. Odgođene su subotnje utakmice Osijeka i Intera odnosno Slaven Belupa i Rijeke

Naime, u Osijeku ga je napadalo toliko da se do subotnjeg termina odnosno 15 sati kada je trebao početi dvoboj 18. kola Hrvatski telekom Prve lige, između Osijeka i Intera, nije mogao očistiti.

Domaćini su čak imali namjeru pozvati navijače da im pomognu u čišćenju snijega, no kako se zbog niskih temperatura stvorila i ledena površina, koju bi, da se čistilo lopatama dodatno oštetio i tek postavljeni travnjak, odlučeno je da se utakmica odgodi. Kako nam je rekao povjerenik za natjecanje HT Prve lige, Josip Brezni, ostavljena je mogućnost da se dvoboj ovih dvaju suparnika, ako se teren počisti - odigra u nedjelju u 13 sati.

Iz NK Osijeka pozvali su navijače da im se pridruže od 7 sati ujutro, s plastičnim lopatama i krenuo čisiti snijeg. Kako nam je rekao glasnogovornik kluba, navijači bi za to bili plačeni i 25 kuna po satu, a uz to dobili bi i besplatnu ulaznicu.

Dakle, sada je na Gradskom vrtu - utrka s vremenom.

Isti problem zadesio je i Koprivnici, te je i utakmica, između Slaven Belupa i Rijeke (planirana u 17.30 sati, odgođena. S time da se ovaj dvoboj ni ne planira seliti u nedjeljni termin, već će možda biti odigran 30. siječnja, odnosno vikend prije početka proljentog dijela sezone.

  • +3
Zbog snijega odgođena je utakmica 18 kola HT Prve lige između Osijeka i Intera Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL