KARAKTER

Rijeka slavi svojeg heroja, a evo što on kaže nakon nevjerojatne drame

20.03.2017 u 12:15

Bionic
Reading

Rijeka je teškom mukom slomila Slaven Belupo 3:2, a junak domaćina bio je Marko Vešović koji je u tavršnici donio tri boda vodećoj momčadi prvenstva

Igrala se 87. minuta utakmice. Andrijašević se izborio za jednu visoku loptu u kaznenom prostoru Slaven Belupa. Lopta je došla do Marko Vešovića koji je neobranjivo pogodio za novo slavlje. Eurogolčina vrijeda tri boda s kojima je Rijeka zadržala četiri boda prednosti pred Dinamom.

'Izuzetno važna i vraški teška pobjeda. Zaslužili smo pobjedu, pogotke smo primili iz nepažnje i pada koncentracije, to je nedopustivo i na tome moramo raditi', rekao je Vešović za nk-rijeka.hr nakon pogotka koji je Rijeci donio 20. prvenstvenu pobjedu.

Momčad odiše samopouzdanjem i u trenucima kada je rezultat negativan...

'Sve na kraju pada u vodu kada se osvoje tri boda. Grabimo na svom putu, grizemo do kraja, pokazujemo veliki karakter. Kako god to izgleda sa strane za vrijeme utakmice, mi smo sigurni u pobjedu', dodao je Vešović.

  • +3
Rijeka - Slaven Belupo (25. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Slijedi stanka u MAXtv Prvoj ligi zbog reprezentacije.

'Dobro će nam doći da se se malo odmorimo. Bilo je dosta utakmica, imali smo težak raspored. Moramo popraviti neke stvari i nastaviti u ovakvom ritmu', zaključio je golgeter Rijeke.