navijači razočarali

Rijeka neće proći nekažnjeno za ozbiljan incident usred utakmice!

29.09.2017 u 08:58

Bionic
Reading

Baklje koje su navijači Rijeke bacili na travnjak tijekom dvoboja s Milanom mogli bi rezultirati kaznom igranja pred praznim tribinama u sljedećem domaćem dvoboju protiv Austrije iz Beča...

Nažalost, još jednu utakmicu hrvatskog predstavnika u Europi obilježio je navijački incident na samom stadionu. Po običaju se radi o pirotehničkim sredstvima. Riječki navijači nisi izdržali tijekom drugog poluvremena i zapalili su baklje, a neke su završile i u terenu te je susret u Milanu prekinut na nekoliko minuta.

  • +11
Europska liga, skupina D: Milan - Rijeka Izvor: Reuters / Autor: STEFANO RELLANDINI

Podsjetimo, Uefa je Rijeku već kaznila zatvaranjem sjeverne tribine u dvoboju protiv AEK-a, zbog rasističkog skandiranja u ranijem dvoboju protiv Olympiacosa.

Riječani ni ovaj put neće proći nekažnjeno i prijeti im igranje pred praznim stadionom u sljedećem domaćem dvoboju protiv Austrije iz Beča 2. studenog.

Podsjetimo, u Milan je stiglo oko četiri tisuće navijača kluba s Rujevice, a iako nije bilo većih incidenata u centru grada, u blizini stadiona talijanska policija napala je pendrecima i suzavcem skupinu od dvjestotinjak navijača koji su pokušali izaći iz njezinog okruženja, a onda su tijekom utakmice poletjele i baklje na samom stadionu, što nikako nije trebalo aktualnom prvaku Hrvatske...