konstruktivni razgovori

Rijeka dobila nove članove kluba: Damir Mišković u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sa šeicima dogovorio suradnju

06.03.2020 u 17:35

Bionic
Reading

Predsjednik Rijeke i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Mišković je s ljudima koji vode Nogometni savez Ujedinjenih Arapskih Emirata obavio konstruktivan razgovor o suradnji

Predsjednik Rijeke i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Mišković posjetio je Ajman gdje je s ljudima koji vode Nogometni savez Ujedinjenih Arapskih Emirata obavio, kako prenose službene stranice HNS-a, konstruktivan razgovor o suradnji. Tema je bilo mnogo, a suradnja se uglavnom svodi na razmjenu iskustava.

Tema razgovora je, između ostalog, bila suradnja između dvaju Saveza s naglaskom na razmjenu tehničkih i administrativnih iskustava, te organizaciju nogometnih kampova i prijateljskih utakmica između Hrvatske i UEA-a. Mišković je predsjedniku Saveza UAE-a šeiku Rashidu bin Humaid Al Nuaimiju poklonio hrvatski dres koji je potpisao najbolji igrač na svijetu 2018. godine i kapetan hrvatske nogometne reprezentacija Luka Modrić.

Osim što je dogovorio suradnju u ime hrvatskog nogometnog saveza, Mišković je posjet ovoj bogatoj arapskoj zemlji iskoristio za promociju svoje Rijeke. Predsjednik kluba s Rujevice je u Rijeku učlanio šeika Rashida i člana Izvršnog odbora Saveza UAE-a Ahmeda Al Tayera.

Rijeka je tako dobila navijače u bogatim arapskim krajevima, a tko zna, možda je ovo tek početak jedne velike suradnje. Možda šeici, osim za člansku iskaznicu, odluče uložiti i nešto novaca u klub s Rujevice. U svakom slučaju, svi su otišli sa sastanka zadovoljni.