ŠALJIVI FRANCUZ

Ribery na treningu 'udario' po Tonijevim testisima

24.04.2009 u 10:59

Bionic
Reading

Francuski reprezentativac i član Bayerna Franck Ribery nije samo najbolji nogometaš svog kluba, nego je uvjerljivo i najveći šaljivdžija u redovima bavarskog giganta. U nisku svojih zezancija dodao je i najnoviju kada je na treningu iz zabave nogom 'udario' Lucu Tonija na najnezgodnije mjesto

Francuz Franck Ribery poznat je po svojim psinama u kojima se zabavlja na račun svojih suigrača. Otkad je došao u München, Ribery je imao nekoliko šaljivih ispada, počevši od toga da je za vrijeme boravka Bayerna u Dubaiju uzeo klupski autobus i vozio ga po gradu te napravio malu štetu, do toga da se popeo na vrh zgrade i bacio vodu na Olivera Kahna, izdašno ga zalivši.

Ovog puta šaljivi je Ribery došao na ideju da se našali s Lucom Tonijem. Za vrijeme treninga Ribery je došao iz Tonija, gurnuo mu nogu između njegovih i lagano ga pogodio u nezgodno mjesto. Iznenađeni Toni je pokušao uhvatiti Riberyja, no odustao je nakon dva koraka. Naravno, ništa zlo nije nastalo iz te šale, samo su Bayernovi igrači shvatili da moraju biti na oprezu kad je Ribery u blizini jer nikad ne znaš kad ćeš biti meta njegovih ideja.