za samo 1.88 sekundi

Red Bull oborio svjetski rekord u brzini promjene guma: Nevjerojatno da je to izvedivo…

30.07.2019 u 09:02

Bionic
Reading

Momčad Red Bulla u strašnoj je formi, što je potvrdila pobjedom Maxa Verstappena u Hockhenheimu, ali i novim svjetskim rekordnom u brzini promjene guma…

Možda su 'bikovi' davno osvojili četiri titule u nizu, ali još uvijek su po kvaliteti rada uz bok najboljima u Formuli 1.

  • +3
Formula 1, Velika nagrada Njemačke Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Potvrdila je to i utrka u Hockenheimu gdje se po teškim kišnim uvjetima najbolje snašao Max Verstappen i stigao do drugog trijumfa sezone, potvrdivši još jednom da je daleko najveći talent među elitom i vjerojatno budući vladar Formule 1.

Sve utrke nove sezone Formule 1 ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport 2). Više informacija OVDJE.

No, Red Bull ima svoje snažne adute i izvan kokpita, a to su njegovi mehaničari. Naime, u Silverstoneu su postavili novi svjetski rekord promijenivši gume za samo 1.91 sekundi, a dva tjedna kasnije u Njemačkoj to su uspjeli i nadmašiti.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Verstappenu su gume promijenili za nevjerojatnih 1.88 sekundi i tako postavili rekord koji će biti jako teško srušiti.

Dakle, kod 'bikova' stvari funkcioniraju kako treba, čak i Hondina pogonska jedinica koja se pokazala odličnom ove sezone pa možemo očekivati Verstappena u borbi za pobjedu i ove nedjelje u Budimpešti…