SVE SE VIŠE PRIČA O TOME

Realov pakleni plan za Neymara; Modrić ispao iz 'igre' u kojoj se vrte sulude brojke!

27.03.2018 u 06:35

Bionic
Reading

U Realu su zagrizli za Neymara i nemaju namjeru odustati. Prema pisanju stranih medija u 'kraljevskom klubu' su složili novu ponudu za koju se nadaju da će slomiti otpor PSG-a

PSG je prošle godine isplatio Barceloni 222 milijuna eura za Neymara, ali u francuskom prvoligašu nisu mogli ni sanjati na kakvim velikim mukama će se uskoro oni naći.

Brazilski reprezentativac je na prvi pogled bio čvrsto vezan uz novi klub PSG, ali je i dalje ostao primamljiva lovina pa su uskoro krenule razne špekulacije oko Neymarovog nezadovoljstva i mogućeg odlaska.

Pisalo se je o njegovom povratku u Barcelonu, zatim transferu u Manchester City, ali jedan klub se posljednjih mjeseci spominjao više puta od svih kao nova Neymarova destinacija. Riječ je o Realu koji ne skriva svoju želju da dovede Brazilca.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijena? Sitnica, 400 milijuna eura, skoro dvostruko više nego što ga je platio PSG, a u Realu bi tu svotu umanjili tako što bi prema Parizu poslali i nekog igrača. Real se već sastao s Neymarovim ocem i njegovim odvjetnicima kako bi složili taktiku s kojom bi prisili PSG da popusti.

No u PSG-u, ako se već moraju odreći Neymara, ne žele popustiti ni milimetar te zahtijevaju 400 milijuna eura, ni centa manje. U Realu su odlučili veći dio isplatiti u gotovini te poslati prema Parku prinčeva Garetha Balea, ali je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi to ekspresno odbio. Nije ni on lud da umjesto budućeg najboljeg igrača svijeta dobije zvijezdu koja je sve više van terena zbog ozljeda. Dakle, ili gotovina ili ništa od posla.

No prvi čovjek Reala Florentino Perez krenuo je u sličnu akciju, a sada uz milijune eura nudi Isca, čovjeka koji je bio predodređen za velike stvari u Madridu nakon što jednog dana sa scene nestanu Realovi seniori (Modrić, Ronaldo, Ramos, Benzema).

Inače, Isco se već ranije spominjao kao dio dogovora Reala i PSG-a, a tada je s njime u paketu bio Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac ovoga puta nije u ponudi, najvjerojatnije su u Realu shvatili da PSG ne želi igrače kojima se zbog godina bliži kraj karijere. Znači sada je u igri ponuda 'Isco i gotovina', a čeka se odgovor PSG-a.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.