riskantan potez

Real ostao bez dvije najveće trenerske želje: Je li moguće da on preuzima klupu!?

03.06.2018 u 11:07

Bionic
Reading

Nakon što se Joachim Löw sam isključio iz borbe za klupu, a Real odustao od natezanja s Tottenhamom oko Mauricija Pochettina, u prvi plan je iznenađujuće izbio bivši Napolijev trener Maurizio Sarri...

Iznenadni odlazak Zinedinea Zidanea doveo je u probleme upravu Reala, jer u ovom trenutku se ne može dokopati svojih najvećih trenerskih želja.

  • +13
Zinedine Zidane Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Naime, Joachim Löw sam se isključio iz borbe za mjesto na klupi i u potpunosti posvetio njemačkoj reprezentaciji, dok je oko prvog favorita Mauricija Pochettina situacija sasvim komplicirana, jer predsjednik Tottenhama Daniel Levy nema ga namjere samo tako pustiti dok je pod ugovorom.

Real se morao sa Spursima u prošlosti dugo natezati oko Modrića i Balea, a prema informacijama španjolskih medija, u klubu ne postoji volja ponovo to prolaziti s Pochettinom.

Tako je madridski klub ostao bez svojih najvećih želja, a Realovi navijači u anketi Marce poželjeli su prije svih Jürgena Kloppa, no on je isto nedostupan.

U prvi je plan sada izbio bivši trener Napolija Maurizio Sarri koji ipak neće preuzeti Chelsea, kao ni Zenit s kojim ga se povezivalo. Riječ je o cijenjenom stručnjaku, no i čovjeku koji teško kontrolira svoje emocije pa je pitanje kako bi se snašao pod pritiskom vođenja najtrofejnijeg europskog kluba. Bio bi to riskantan potez za obje strane.

Kao i uvijek kad je klupa Real prazna, spominje se i Arsene Wenger što je malo vjerojatan scenarij, neki sele Allegrija iz Juventusa u Madrid, a sigurno će još neki kandidati postati poznati sljedećih dana...