provokacija ili ne?

Ova fotografija Modrića i suigrača na Anfieldu neće dobro sjesti navijačima Liverpoola!

03.06.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Modrića, Kovačića i Marcela kako poziraju uz grb Liverpoola na Anfieldu, a na Otoku su to ocijenili kao ismijavanje protivnika iz finala Lige prvaka...

Podsjetimo, Real je prošlog vikenda u Kijevu osvojio svoj 13. naslov prvaka Europe u finalnom dvoboju protiv Liverpoola, uz koji se vezalo pregršt kontroverzi, uključujući bizarne golove koje je primio Karius, start Ramosa kojim je ozlijedio Salaha i Ronaldovu sebičnu najavu mogućeg odlaska iz Madrida.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Samo tjedan dana kasnije četiri Realova važna igrača našla su se na Anfieldu, uoči prijateljskog dvoboja Hrvatske i Brazila. Modrić i Kovačić s jedne, a Marcelo i Casemiro s druge strane srdačno su se pozdravili i dobili priliku još jednom se prisjetiti nove velike titule, ali jedna fotografija sigurno neće dobro sjesti navijačima Liverpoola.

Naime, pozirali su naši reprezentativci zajedno s Marcelom uz grb engleskog finalista Lige prvaka, a na Otoku su to ocijenili kao ismijavanje protivnika iz Kijeva. Ako ne u režiji Hrvata, onda definitivno brazilskog braniča.

Taj prizor sigurno neće dobro sjesti navijačima Liverpoola kad ga vide, no lagane provokacije su također dio nogometa i ne treba ih uvijek pretjerano ozbiljno uzeti k srcu...