ulog u budućnost

Real Madrid doveo mladog veznjaka za 30 milijuna eura: 'Nemogu opisati svoje emocije, dat ću život za ovaj klub'

18.02.2020 u 22:05

Bionic
Reading

Real Madrid je doveo 18-godišnjeg Reiniera Jesusa iz Flamenga za 30 milijuna eura

Real Madrid se pohvalio još jednim talentiranim brazilskim tinejdžerom koji će upotpuniti njihovu ekipu za budućnost. Kraljevski klub je iz Flamenga doveo 18-godišnjeg veznjaka Reiniera Jesusa kojeg su platili 30 milijuna eura. Reinier je treći brazilski tinejdžer koji je stigao u Real Madrid u zadnje dvije godine.

Prije njega u klub su došli Vinicius Junior iz Flamenga i Rodrygo iz Santosa.

'Naša strategija je da angažiramo mlade talentirane nogometaša koji bi mogli postati velike zvijezde. To ćemo raditi i dalje, a danas smo zaželjeli dobrodošlicu igraču koji je tek napunio 18 godina, a već je osvojio Copu Libertadores s Flamengom', rekao je na predstavljanju Florentino Perez.

Novinarima se obratio i mladi Reinier koji će ostatak sezone igrati za drugu ekipu Reala.

'Ovo mi je jako sretan dan. Ispunjavam dječački san. Hvala mojoj obitelji koja je uvijek bila uz mene. Uvijek sam govorio kako bi bilo nevjerojatno doći u jedan ovakav klub. Želim biti dio povijesti ovdje. Hala Madrid', rekao je mladi Brazilac koji nije mogao suspregnuti suze radosnice.

Reinier se prisjetio i trenutka kada je prvi put čuo da ga želi veliki Real.

'Otac me nazvao i rekao da me želi Real. Neobjašnjiva emocija. Počeo sam plakati. Moj cimer je isto skakao od sreće. U Brazilu jako dobro znamo što znači Real Madrid', kaže Reinier kojeg je u drugoj momčadi dočekao trener Raul Gonzalez, legenda kluba:

'Pozdravio me i jako sam zadovoljan našim razgovorom. Poželio mi je sreću. Siguran sam da ću dati sve od sebe. Kao što kažemo u Brazilu, dat ću život za Real Madrid', zaključio je novi veznjak Reala.