'KRALJEVI' SE RJEŠAVAJU 'VETERANA'

Raspada se šampionska momčad Reala; još jedna velika zvijezda odlazi, a nitko ne zna što će biti s Modrićem

18.07.2018 u 09:30

Bionic
Reading

Raspada se šampionska momčad madridskog Reala. Nakon Cristiana Ronalda na izlaznim vratima je i francuski napadač Karim Benzema, a tko zna što još slijedi do kraja prijelaznog roka

Nakon što je Real osvojio treću Ligu prvaka u nizu španjolski mediji raspisali su se o drastičnim promjenama koje će se dogoditi u toj momčadi. I izgleda da su bili u pravu...

Real je u potrazi za svježom krvi, a za to vrijeme polako se rješava starijih zvijezda. Pobjednički brod napustio je Cristiano Ronaldo koji je završio u Juventusu, a prema Serie A mogao bi i drugi član nekadašnjeg Realovog trozubca (BBC – Bale, Benzema, Cristiano) - Benzema.

Njega pod svaku cijenu želi novi trener Napolija Carlo Ancelotti, koji ga je vodio u danima dok je bio trener 'kraljevskog kluba'. Napoli već dugo sanja talijanski naslov, a za to im je potreban golgeter koji može isporučiti 25-30 golova po sezoni.

Ancelotti vjeruje da bi Benzema mogao biti taj, a spominje se da bi iznos od 45 milijuna eura zadovoljio čelnike na Santiago Bernabeuu koji bi ga tako pustili prema Napulju.

  • +18
Francuski napadač Karim Benzema Izvor: Pixsell / Autor: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Isto tako, posljednjih mjeseci učestalo se spominje povratak Garetha Balea u Englesku pa bi tako Luka Modrić mogao doći u totalno promijenjenu svlačionicu, u kojoj ne bi više bilo nekoliko starijih suigrača s kojima je bio u sjajnim odnosima.

Inače, i Luka Modrić se spominjao u kontekstu odlaska iz Madrida. Hrvatski kapetan odigrao je fantastičan turnir, proglašen je najboljim igračem SP-a, ali kao što smo rekli, u Realu su u izgradnji mlade momčadi, a na slučaju Ronalda pokazali su da nema nedodirljivih. Rijetko tko od veterana će preživjeti čistku.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL