novi posao

Svakakvih smo se senzacija nagledali, ali da će Maradona biti predsjednik Dinama...

17.07.2018 u 19:14

Bionic
Reading

Na SP-u je 'briljirao', Diego Armando Maradona je kao jedan od ambasadora Fife na SP-u u Rusiji nizao skandal za skandalom, njegovo ponašanje na tribinama bilo je u najmanju ruku skandalozno, ali čini se kako čelnicima Dinama to ni najmanje ne smeta

Pokazivao je navijačima srednji prst, vrištao, skakao, pušio cigaru, padao u nesvijest, vrijeđao suce i protivničke igrače, kritizirao argentinske loše igre... Bio je to samo mali dio repertoara kojeg je Diego Maradona (57) prezentirao na SP-u u Rusiji. Možda i je najbolji nogometaš svih vremena (ili jedan od...), ali sve ostalo mu baš i ne ide.

No, nekima je njegova 'karizma' nevjerojatno privlačna, pa će se Maradona - koji je od 2008. do 2010. bio i argentinski izbornik - sada na velika vrata vratiti u europski nogomet. Naime, posljednja dva angažmana bila su mu u Arapskim Emiratima, radio je kao trener u klubovima Al Wasl i Fujairah. I, budimo realni, nije se baš iskazao.

Sve to nije pokolebalo čelnike bjeloruskog prvoligaša Dinama iz Bresta da Maradoni ponude najvišu funkciju, mjesto predsjednika kluba! Jasno, 'podebljali' su ponudu s nekoliko stotina tisuća dolara pa 'Mali zeleni' nije ni trenutka razmišljao! Već je tijekom utorka predstavljen u klubu.

  • +17
Diego Armando Maradona Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Maradona je osvanuo u Bjelorusiji gdje bi sljedeće tri godine trebao obnašati dužnost predsjednika Dinama iz Bresta, kluba koji je dolaskom investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata osvojio dva nacionalna kupa te izgradio moderni stadion koji može primiti 30.000 navijača. Prema dostupnim informacijama, Maradona neće biti klasični predsjednik, već će raditi na promidžbi i u akademiji za mlade igrače.

I tako, Diego Maradona je predsjednik Dinama! Svakakvih smo se senzacija nagledali i naslušali, ali da će Maradona završiti u Bjelorusiji, u praktički beznačajnom lokalnom klubu koji niti jednom nije osvojio naslov prvaka... Svašta na ovom svijetu.