NOVA RUNDA PREGOVORA

Rangers traži Jelavića, ali i alternative

09.08.2010 u 16:27

Bionic
Reading

Logika nalaže da bi priča oko potencijalnog transfera Nikice Jelavića iz Rapida u Rangerse trebala biti prilično jednostavna, ali Škoti je maksimalno kompliciraju. Ipak, njihovi mediji prenose i mogućnost alternativnih pojačanja ako ne dovedu robusnog Hrvata

Bečani traže četiri milijuna funti, no Škoti, koji u ovom slučaju opravdavaju reputaciju iz viceva, uporno nude 500.000 manje. Ni tri odbijenice nisu im bile dovoljne, ponovno su poslali izaslanstvo u Beč i ponovno je Rapid objavio da još uvijek ništa nisu dogovorili.

U isto vrijeme škotski Herald ide korak dalje i s trenerom Walterom Smithom analizira situaciju 'što bi bilo' u slučaju da pregovori s Rapidom definitivno propadnu.

'Do utorka bi sve trebalo biti jasno, a ako ne dođe Jelavić, okrećemo se drugim opcijama. Reprezentativac Hondurasa George Welcome na treninzima izgleda dobro, a košta samo pola milijuna funti', kaže Smith.

Što se nagađanja oko dovođenja Eidura Gudjohnsena tiče, trener kaže da poznati Islanđanin, kao i svi u njegovom platežnom rangu, nisu realne opcije.