iskreni intervju

Rakitić priznao tko ga je nagovorio da odbije PSG-ove milijune i ostane u Barci

30.08.2018 u 08:42

Bionic
Reading

Ivan Rakitić u velikom intervjuu za dnevnik Sport otkrio je kako su njegovo srce, supruga Raquel i trener Ernesto Valverde bili ključni pri odluci da odbije PSG i nastavi karijeru u Barceloni...

Podsjetimo, neko vrijeme u katalonskim medijima interes Parižana za 30-godišnjeg hrvatskog veznjaka bio je glavna tema, a spominjala se odšteta od gotovo stotinu milijuna eura, kao i značajno veća plaća za samog igrača.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ipak, Ivan Rakitić na kraju je odbio ponudu PSG-a, a u velikom intervjuu za dnevnik Sport otkrio je tko je bio ključan faktor pri njegovoj odluci.

'Poslušao sam svoju ženu i svoje srce. Valverde mi je također puno pomogao da donesem ovu odluku', izjavio je naš reprezentativac i dodao:

'Ponosan sam što nastavljam igrati u Barceloni. Nema kluba na svijetu koji mi može ponuditi više. Ako naravno ne govorimo o novcu.'

Iako iz Katalonije dolaze informacije da Rakitić nije dobio garanciju od uprave kluba da će biti nagrađen povećanjem plaće za svoju odanost, još uvijek se nada tom scenariju.

'Iskreno, to je detalj koji uvijek dobro dođe. Vjerujem da će me predsjednik ubrzo nazvati,' zaključio je igrač koji je bio najkorišteniji u Barceloni prošle sezone.