nezadovoljni trener

Bjelica u sucima vidi glavnog krivca za ispadanje Dinama iz Lige prvaka

28.08.2018 u 23:50

Bionic
Reading

Trener Dinama Nenad Bjelica smatra da su oba pogotka Young Boysa pala iz sumnjivih situacija i misli da nije bolja momčad prošla u Ligu prvaka...

Dinamo je sve imao pod svojom kontrolom protiv momčadi iz Berna, sve dok u dvije minute nije došlo do velikog preokreta u drugom poluvremenu na Maksimiru ovog utorka pa je švicarski Young Boys s ukupnih 3:2 prošao dalje.

  • +11
Liga prvaka, 4. pretkolo: Dinamo - Young Boys Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon susreta strateg 'modrih' očekivano je bio iznimno razočaran.

'Imamo pet sudaca, a niti onaj na liniji ne vidi da kod penala nije bilo kontakta ni rukom ni nogom. Kod drugog gola čista ruka i faul za nas prije kornera i onda oni zabiju. Iz dvije polemične situacije zabili su dva pogotka, a prije i poslije nisu odigrali ništa posebno,' smatra Nenad Bjelica koji svojim igračima ne zamjera ništa:

'Igrači su se borili, trčali, ulazili u duele, ni najmanji prigovor nemam. Dobro smo stajali, zabili rani gol, bili smo bolji, a oni nam nisu stvorili niti polušansu. Vratili smo publiku i napravili sjajnu atmosferu u gradu, nadam se da ćemo u Europskoj ligi dostojno predstavljati hrvatski nogomet.'

San o nastupu u Ligi prvaka je srušen, ali europsko proljeće koje Dinamo čeka gotovo 50 godina lakše je ostvarivo u Europskoj ligi.

'Mogli smo prezimiti i kroz Ligu prvaka, ali nismo uspjeli. Probat ćemo uz vjeru u pobjedu iz utakmice u utakmicu to napraviti u Europskoj ligi,' najavio je Bjelica.