ČAČIĆ ODAHNUO

Rakitić napokon stigao u Hrvatsku: Riješio sam problem!

03.09.2016 u 16:41

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić konačno je stigao u Zagreb i spreman je priključiti se Čačićevoj izabranoj vrsti koja u ponedjeljak igra kvalifikacijsku utakmicu za SP na Maksimiru protiv Turske...

Naš 28-godišnji veznjak trebao se priključiti ostalim reprezentativcima još početkom tjedna i odraditi s njima treninge te revijalnu utakmicu protiv Segeste, no zbog privatnih problema ostao je u Barceloni.

U četvrtak je Rakitić potvrdio da se radi o bolesti njegove kćerke Adane, no situacija se popravila i u subotu je konačno stigao u Zagreb gdje će se pridružiti ostatku izabrane vrste.

'Riješio sam problem koji sam imao u Barceloni i sada sam ovdje. Spreman sam za Tursku,' izjavio je Ivan Rakitić za Novu TV.

Podsjetimo, Ivan igra odlično na početku sezone i zabio je pobjednički gol za Barcelonu u posljednjem kolu protiv Athletica, a španjolski mediji tvrde da je u boljoj formi nego ikad te da je s tri kilograma manje došao na pripreme uoči početka nove sezone, svjestan da se mora potruditi ako želi igrati pokraj Andre Gomesa i Denisa Suareza.

Takav Rakitić Hrvatskoj je potreban i odlična je vijest njegov nastup u ponedjeljak protiv Turske...