agonija se nastavlja

Rafa Nadal objavio katastrofalne vijesti: Jako mi je žao, ali...

05.05.2023 u 20:50

Bionic
Reading

Posljednji je meč Rafa Nadal odigrao još početkom godine na Australian Openu gdje je poražen već u 2. kolu. Zadnjih su se dana pojavile ohrabrujuće vijesti da se Rafa oporavio i da će biti spreman za ATP Masters 1000 turnir Rimu

Na žalost svih navijača Rafa Nadal ipak neće zaigrati u Rimu. Oporavak nakon ozljede kuka ne ide prema planu pa je Španjolac još jednom odgodio povratak.

‘Jako mi je žao što moram objaviti da neću moći nastupiti u Rimu. Svi znate koliko me boli propustiti još jedan od turnira koji su obilježili moju profesionalnu karijeru i na kojem sam uvijek uživao ljubav i podršku talijanskih navijača‘, poručio je Nadal putem društvenih mreža te dodao:

'Iako sam zadnjih dana primijetio neke pomake, prošlo je dosta mjeseci u kojima nisam mogao trenirati na visokoj razini. Proces prilagodbe zahtijeva određeno vrijeme. Tako da nemam izbora...'

Podsjetimo, Nadal je zbog ozljede propustio turnire u Monte Carlu, Barceloni i Madridu, a sve kako bi nastavio s pripremama i što spremniji dočekao Roland Garros koji počinje 28. svibnja.

Masters 1000 u Rimu Nadalu je trebao biti generalna proba za Grand Slam u Parizu, no navijači sad s pravom strahuju hoće li uopće biti spreman za Roland Garros.