ZAMJENA ZA MESSIJA

PSG već doveo igrača Reala, ali sljedećeg tjedna dolazi mega-pojačanje!

04.06.2023 u 12:59

Bionic
Reading

PSG se u subotu oprostio od Lionela Messija i Sergija Ramosa, ali ne trebaju navijači pariškog kluba brinuti. Bogati vlasnici već traže adekvatne zamjene, koje bi kad-tad trebale stići i do najvećeg cilja - osvajanja Lige prvaka

Njima novac nije problem, pa nakon dvije godine 'lutanja' uz Lionela Messija, koji u dresu PSG-a ipak nije bio na razini kao u vrijeme dok je igrao za Barcelonu, sada kreću nove investicije.

Prvi kojeg dovode na Park prinčeva je sada već bivši Realov igrač Marco Asensio. Ovaj 27-godišnjak, koji igra na poziciji desnog krila, dolazi besplatno jer ovih dana ističe mu ugovor.

Naravno, svi su svjesni da Asensio nije Messijev 'kalibar', ali francuski mediji otkrili su tko je novi 'pick' čelnika PSG-a.

Naime, PSG želi dovesti pojačanje iz Manchester Cityja, ali u Parizu čekaju da engleski klub odigra finale Lige prvaka kako bi krenuli u akciju.

Igrač kojeg PSG želi dovesti je Bernardo Silva. Portugalac traži novi izazov u karijeri. Još prošle godine povezivalo ga se s Barcelonom, no na kraju Katalonci nisu imali dovoljno novca kako bi ga doveli.

Na Etihadu su spremni razmotriti ponude za Portugalca, a čini se da je PSG taj koji je najviše zainteresiran, jer u njemu vidi i zamjenu za Lionela Messija. Francuzi su spremni i platiti 70-tak milijuna eura odštete.

Ovaj 28-godišnjak ima ugovor do ljeta 2025. godine, no nije tajna da razmišlja o odlasku. Ukoliko Guardiola i City prihvate ponudu PSG-a, Bernardo Silva vratit će se u Francusku gdje je ranije s dosta uspjeha nastupao u dresu Monaca.

Bernardo Silva je upravo iz Monaca za 50 milijuna eura na ljeto 2017. godine stigao u Manchester City.