NEYMAR MU RADIO DRUŠTVO

Messija su ispratili zvižducima, ali Argentinac nije ostao dužan navijačima

04.06.2023 u 08:17

Bionic
Reading

U Francuskoj je u subotu odigrano posljednje, 38. kolo Ligue 1. Nogometaši PSG-a već su osigurali naslov prvaka, pa su si mogli dopustiti i poraz od Clermonta. No, kada u momčadi imati najveće svjetske zvijezde, onda niti 'nemotiviranost' ne bi smjelo biti opravdanje da se rezultat od 2:0 okrene u 2:3

Nakon kupovine brojnih svjetskih zvijezda, ali bez kojih je izostao europski iskorak, u ljeto 2021. godine, navijači PSG-a pomislili su 'to je to'.

Jer stigao je Lionel Messi.

Međutim, u dvije sezone koliko je Argentinac nosio dres pariškog kluba, nije se dogodilo ništa bitno. Istina, PSG je osvajao naslove francuskog prvaka, ali izostale su čak i pobjede u francuskoj kupu. A o uspjesima u Europi, mogli su samo sanjati.

I zato je Argentinac ispraćen zvižducima. Jer znalo se već neko vrijeme kako je Messi nesretan, odnosno da nema namjeru produžiti ugovor sa Svecima.

Gotovo nestvarno je zvučalo u subotu na Parku prinčeva kada bi službeni spiker pročitao njegovo ime, a onda se prolomilo nezadovoljstvo.

Osim Messija iz PSG-a odlazi i Sergio Ramos. No, čini se da bi iz Pariza mogao otići i Neymar, koji je Messiju sinoć radio društvo. I dok je ostatak momčadi odrađivao počasni krug, kako bi pozdravili navijače, Argentinac i Brazilac otišli su u svlačionicu, bez ikakve potrebe pozdraviti navijače. A to govori sve.