cavani je prošlost

PSG sprema još jedan senzacionalni transfer, za problematičnu zvijezdu Intera nudi čak 70 milijuna eura

23.04.2019 u 15:51

Bionic
Reading

Punih šest sezona Edinson Cavani (32) bio je prva napadačka opcija PSG-a. Nadživio je sjajni urugvajski 'El Matador' Zlatana Ibrahimovića i u siječnju prošle godine postao je najbolji strijelac u klupskoj povijesti, u ovom je trenutku na 192 zabijena gola u svim natjecanjima. No, čini se kako je njegovo vrijeme na Parku prinčeva završeno...

Edinson Cavani (32) svoju je misiju u dresu PSG-a završio, urugvajski će napadač - kako sada stvari stoje - ovog ljeta potražiti novi klub. A prebogati šeici odlučili su kako na dovođenju novog napadača neće štedjeti. Dapače, PSG će još jednom 'istovariti' puste milijune eura samo kako bi u momčadi imao zvučno ime.

Kako tvrdi talijanski Gazzetta dello Sport odlučeno je da će krenuti 'u lov' na zvijezdu Intera Maura Icardija (26). Iza Argentinca je turbulentna sezona u kojoj je ostao bez kapetanske trake, bio je suspendiran zbog svađe sa suigračima, a u cijeloj je priči zapaženo mjesto imao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

U Interu su tako odlučili da će Icardija istrpjeti do kraja sezone, a onda ga staviti na transfer listu. I čekati najbolju ponudu. A to je - za sada - ona koju je pripremio PSG.

  • +9
Urugvajski nogometaš Edinson Cavani Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Parižani su Interu spremni ponuditi ča 70 milijuna eura za otkup ugovora problematičnog, ali izuzetno efikasnog napadača. Realno, Icardi je u ovom trenutku najbolje rješenje, barem što se napadača tiče, a kojeg se može kupiti za manje od 100 milijuna eura. Još ako se zna da su prva i najskuplja dvojica - Neymar i Mbappe - već u Parizu...

Realno, Cavani je sve više ozlijeđen, EL Matador je češće na klupi nego što igra, a ove je sezone u prvenstvu zabio 17 golova na 17 utakmica koliko je igrao, uz to je dodao tri u Kupu te dva u Ligi prvaka. No, godine su 'pritisnule' i vrijeme je za promjene. Icardi je najlogičnija zamjena, Inter je spreman prodati ga, a ni Argentinac ne bi imao ništa protiv toga da dođe u PSG, pa je sad samo pitanje dogovora između klubova.