VELIKI POSAO

PSG se rješava Cavanija i dovodi drugu veliku zvijezdu

07.11.2017 u 14:40

Bionic
Reading

U PSG-u traže zamjenu za golgetera Edinsona Cavanija koji bi mogao napustiti francuskog prvoligaša zbog sukoba s prvom zvijezdom Neymarom

Neymar je svojim skupocjenim transferom iz Barcelone u PSG (222 milijuna eura) donio pobjede, golove, atraktivne poteze, veće zanimanje medija, sponzora, ali i probleme, posebno što se tiče odnosa s pojedinim suigračima.

Njegovo prepucavanje sa Edinsonom Cavanijem oko izvođenja penala i slobodnjaka tjednima je bilo tema tiskovina, televizijskih emisija i internetskih portala.

Iako su kasnije od obojice dolazile pomirljive izjave jasno je bilo da njihov sukob za nekoga mora loše završiti, a po svemu sudeći deblji kraj će izvući urugvajski napadač.

U PSG-u mu već traže zamjenu, a prema pisanju stranih medija Parižani žele dovesti španjolskog golgetera Alvara Moratu koji je trenutačno u Chelseaju.

  • +4
Edinson Cavani i Neymar Izvor: Reuters / Autor: BENOIT TESSIER

No, pred PSG-om je težak zadatak koji iziskuje puno pregovora, ali i novca. Morata je pod čvrstim ugovorom sa Chelseajem (lipanj 2022.), a odšteta za njega sigurno neće biti mala.

Tu je i Cavani koji je vezan uz PSG do lipnja 2020. i neće otići s Parka prinčeva svojevoljno osim ako ne dobije milijune za prijevremeni raskid ugovora.