navijači nisu sretni

Dan nakon što je Bilić potjeran West Ham već predstavio novog trenera!

07.11.2017 u 10:24

Bionic
Reading

Ono što se očekivalo, potvrđeno je ovog utorka: umjesto Slavena Bilića koji je dobio otkaz West Ham će u nastavku sezone voditi David Moyes...

Bilićeva era na kormilu londonskog kluba neslavno je završila padom u zonu ispadanja ovog vikenda, teškim 4:1 porazom od Liverpoola.

  • +4
Slaven Bilić u Premiershipu Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge

Uprava West Hama zaključila je da su promjene nužne i naš bivši izbornik morao je napustiti klupu, zajedno sa svim svojim pomoćnicima. Utjeha mu ostaje oko dva milijuna funti odštete zbog prijevremenog prekida ugovora.

'Mogu biti ponosan na posao koji smo odradili ovdje. Nismo počeli sezonu dobro, a kao u mnogim klubovima diljem Europe menadžer je onaj koji plaća cijenu. Bio je to logičan potez. Želim se zahvaliti navijačima koji su bili sjajni od početka do kraja,' izjavio je Slaven Bilić nakon što mu je priopćena loša vijest.

'Čekićari' nisu dugo čekali i već sljedeći dan postavili su novog trenera. Kao što se očekivalo, to je David Moyes.

'Ovo je veliki posao, ali ako se svi skupimo siguran sam da ćemo doći do pravih rezultata od sada pa do kraja sezone,' izjavio je 54-godišnjak nakon imenovanja.

Riječ je treneru koji je svoje najbolje dane proveo u Evertonu. Klub s Goodison Parka je 11 godina uspješno vodio, no zatim je bio vrlo slab na kormilu Manchester Uniteda i ne puno bolji nakon što je prešao u Real Socedad i Sunderland. Navijači West Hama na društvenim mrežama pokazuju da nisu oduševljeni...