ŠTO KAŽETE NA OVO?

PSG izvjesio nevjerojatnu cijenu za Kyliana Mbappea: Platite toliko i odmah je vaš!

22.08.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Kylian Mbappe može napustiti PSG ukoliko francuski klub dobije rekordnu odštetu u povijesti nogometa

Sapunica oko Mbappea ide dalje! Francuz nije potpisao produljenje ugovora koji mu izlazi na kraju ljeta 2024., a to znači da bi onda mogao otići iz Pariza besplatno.

PSG to pod svaku cijenu želi spriječiti, čak su svoju zvijezdu poslali u rezervnu momčad kako bi ga prisilili na novi ugovor, ali su ga sada opet vratili u prvi sastav.

Za to vrijeme se održavaju sastanci između Mbappeovih agenata i čelnika PSG-a. Prema španjolskom AS-u, PSG je spreman pustiti napadača u drugi klub, ako mu se isplati odšteta od čak 250 milijuna eura pa ti tako bio nadmašen svjetski rekord od 222 milijuna eura koliko je PSG platio Neymara Barceloni.

Nakon 'umjereno optimističnih' razgovora obje su se strane složile oko toga. PSG je optimističan i ako ga ne proda ' će 24-godišnjaka tijekom sezone 2023/24. da potpiše produljenje.

Zainteresirani Real Madrid je svjestan da PSG želi 250 milijuna eura za Mbappea, ali nisu odgovorili s konkretnom ponudom, dok se Francuz suzdržao od javnih izjava da želi otići i umjesto toga je više puta tvrdio da će biti na Parku prinčeva i u ovoj sezoni.