kako će ovo završiti?

Robert Prosinečki najavio odlazak, a čelnici Rudeša sad poručuju: Dok smo mi u klubu...

22.08.2023 u 10:19

Bionic
Reading

Nogometaši Rudeša u prvih su pet kola SuperSport HNL-a upisali pet poraza. Trener novog prvoligaša Robert Prosinečki je nakon poraza 2:0 od Hajduka najavio mogući odlazak s klupe pa su odmah reagirali čelnici kluba

'Peta utakmica bez bodova, iako smo neke odigrali dobro, ali to je pritisak za momčad, za mene i za klub. Sačekat ćemo još utakmicu s Istrom pa ćemo vidjeti što ćemo nakon toga', kazao je razočarani Robert Prosinečki nakon poraza od Hajduka te neizravno najavio i mogući odlazak s klupe novog prvoligaša:

'Nakon Istre ćemo vidjeti što dalje. Ja kao trener, ali i za klub nije nimalo ugodna situacija poslije pet poraza. Ide sad i ta šesta utakmica, Istra je neugodna, stalno se vraća u utakmicu, ima kvalitetu. Vidjet ćemo...', zaključio je Prosinečki.

Da, situacija na ljestvici nije nimalo dobra, Rudeš je bez bodova uz gol-razliku 5:15, a u 6. kolu SuperSport HNL-a (nedjelja, 27. kolovoza, 18.30 sati, MAXSport, MAXtv) ide u goste Istri 1961.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

A uoči te utakmice oglasio se direktor Rudeša Stipe Čondrić te se osvrnuo na status Prosinečkog.

'Robert Prosinečki ima maksimalno povjerenje Uprave kluba u svoj rad! Došao je u klub poznavajući situaciju u kojoj smo se nalazili i borbu koja ga je očekivala. Novi smo u Hrvatskoj nogometnoj ligi i znalo se da posao neće biti lak. Igra koju pokazujemo puno je bolja, nemjerljivo kvalitetnija negoli u drugom rangu', kazao je Čondrić te zaključio:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +11
Rudeš - Hajduk, SuperSport HNL 3. kolo 20.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'On u klubu nije dugo, tek dva mjeseca, a već se vidi njegov pečat. Svatko tko je gledao naše utakmice vidi da imamo veliki potencijal, da nas nitko nije pregazio bez borbe. U nekim susretima bili smo i kvalitetniji protivnik, ali nedostajalo je malo iskustva da u završnicama budemo 'hladniji'. Ostaje, naravno, žal za pokojim bodom, koji smatramo da zaslužujemo, a dok je ova Uprava ovdje, posao Roberta Prosinečkog je zacementiran!'

Standings provided by Sofascore