ZA 35 MILIJUNA EURA

PSG ide dalje: Na redu je skupocjeni Brazilac!

17.07.2013 u 09:53

Bionic
Reading

Brazilac Leonardo već je sada bivši na dužnosti sportskog direktora francuskog nogometnog prvaka Paris St. Germaina, ali će po navodima L'Equipea 'obaviti još jedan posao'

Francuski dnevnik piše kako se Leonardo trenutno nalazi u Rimu, te dogovara dolazak brazilskog obrambenog igrača Marquinhosa u Pariz. L'Equipe navodi da je posao vrlo izgledan jer je PSG spreman ponuditi mnogo više od Barcelone i madridskog Reala.

Dva španjolska giganta su itekako zapela tijekom ovog prijelaznog roka za Marquinhosa, ali niti jedan klub nije želio dati više od 25 milijuna eura za odštetu. PSG je po pisanju L'Equipea spreman i na 35 milijuna, pa se vjeruje da će takva svota lako 'slomiti' čelnike Rome.

Dogodi li se takvo što L'Equipe navodi da bi se sve moglo srediti još tijekom ovog tjedna, pa će 19-godišnji Brazilac nakon urugvajskog napadača Cavanija biti novo veliko pojačanje francuskog prvaka unutar nekoliko dana.

Dužnost sportskog direktora PSG-a bivši trener Milana obnašao je od srpnja 2011. Na odlazak se odlučio nakon što ga je Disciplinska komisija Francuske nogometne lige (LFP) kaznila prvotno sa devetomjesečnom suspenzijom zbog incidenta koji se dogodio nakon utakmice Le Championnata protiv Valenciennesa 5. svibnja, a kasnije je kazna povećana na čak - 13 mjeseci.