NAGAĐA SE

Prosinečki kandidat za klupu Srbije?

14.10.2011 u 15:21

Bionic
Reading

Srbijanski mediji pišu kako je Robert Prosinečki sve dogovorio s predsjednikom Srpskog nogometnog saveza Karadžićem, a preuzeo bi Orlove na kraju prvenstva 2011/2012.

Srbijanska nogometna reprezentacija broji crne dane. Nakon što su se oprostili od Eura, stolica se itekako trese izborniku Vladimiru Pižonu, a tamošnji mediji naveliko naklapaju o tome tko bi mu mogao biti nasljednik. Spominju se Ljubiša Tumbaković, bivši trener Partizana te Milovan Rajevac koji se na lanjskom SP-u proslavio s Ganom i doveo ju do četvrtfinala.

No, jedno ime osobito odskače - Robert Prosinečki! Pojedini srpski mediji već su ga proglasili novim izbornikom, donose vijesti kako je već sve dogovorio s predsjednikom njihovog nogometnog savezom Tomislavom Karadžićem. Aktualni trener Crvene zvezde preuzeo bi Orlove na kraju prvenstva 2011/2012, dok bi vođenje momčadi na nekoliko prijateljskih utakmica u proljetnim terminima prepustio članovima svog stručnog stožera.

No, Žuti u izjavi za Kurir sve negira.

'Nisam dobio poziv od čelnika FSS, niti sam s drugim ljudima razgovarao o toj temi, a da budem iskren, za to prvi put čujem od vas. Kao i u ranijim situacijama kada se u tisku pominjalo moje angažiranje u drugim klubovima i reprezentacijama, mogu samo reći da sam maksimalno koncentriran na rad u Crvenoj zvezdi. U ovom trenutku jedino me interesira sljedeći protivnik Metalac i ništa više', rekao je Prosinečki.

Novog izbornika izvršni odbor birat će se 20. studenog