BADELJ IM PRESKUP

Propao ruski plan dovođenja hrvatskog reprezentativca?

19.07.2017 u 12:05

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama ruskih medija Spartak nije voljan platiti Fiorentini za Milana Badelja koliko nudi Hoffenheim pa njegov transfer u Moskvu više nije toliko vjerojatan...

Podsjetimo, Fiorentina nakon razočaravajuće sezone u Seriji A priprema rekonstrukciju momčadi, a među onima koji bi mogli otići iz svlačionice su i hrvatski reprezentativci Nikola Kalinić i Milan Badelj.

Za Kalinića je ovog ljeta zainteresiran Milan, ali također ganja i Alvara Moratu pa je pitanje hoće li mu dati prednost u odnosu na uglednog Španjolca. Ako ništa, barem je dvostruko jeftiniji.

  • +2
Milan Badelj Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Što se Milana Badelja tiče, on je bio velika želja moskovskog Spartaka koji je prošle sezone nakon dugo vremena postao prvak Rusije i igrat će u Ligi prvaka.

No, problem je visina odštete. Rusi su spremni platiti tek 3.2 milijuna eura, što je prilično malo za igrača koji je standardan kod izbornika Čačića, a u talijanskom prvenstvu je odigrao 33 utakmice prošle sezone.

Navodno se Hoffenheim uključio u bitku za Badeljeve usluge i nudi više pa bi se lako moglo dogoditi da se Milan vrati u Bundesligu u kojoj je nastupao u dresu HSV-a prije nego što je potpisao za Fiorentinu 2014. godine...