MILAN NA KOLJENIMA

Procurilo što je Zlatan Ibrahimović rekao suigračima u svlačionici poslije bolnog poraza u derbiju; je li to od njega očekivano?

22.02.2021 u 10:11

Bionic
Reading

U nedjelju je Inter u velikom derbiju svladao gradskog rivala Milan sa 3:0, a talijanski novinari otkrili su kako se poslije uvjerljivog poraza u svlačionici ponašao Zlatan Ibrahimović

Inter je poveo već u 5. minuti kada je Lautaro udarcem glavom u mrežu proslijedio ubačaj Lukakua, na 2:0 je Argentinac povisio svojim drugim golom u 57. minuti nakon što je Perišić prošao po lijevom krilu, da bi konačnih 3:0 preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora postavio Lukaku u 66. minuti.

Zanimljivo je da je trener 'rossonera' Stefano Pioli u 75. minuti zamijenio Ibrahimovića, svoju najveću zvijezdu. Švedski golgeter poslije utakmice nije davao izjave, očekivano je to s obzirom da je morao ranije van iz igre, a njegova momčad je izgubila.

Ipak, veznjak Milana Franck Kessie otkrio je Talijanima što je Ibrahimović u svlačionici poručio suigračima.

'Rekao nam je da je to nogomet, kako boli svaki put kada se izgubi, ali da treba podići glavu i nastaviti jače nego ranije, ostalo je još mnogo utakmica', prenio je Kessie Ibrine riječi.

  • +17
Milan - Inter Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Inače, Susret je odigran bez gledatelja na tribinama zbog sigurnosnih mjera vezanih uz sprečavanje širenja koronavirusa, no usprkos tim mjerama tisuće navijača oba kluba okupile su se pred stadionom uoči dvoboja kako bi podržale svoje momčadi. Vodeći Inter sada ima 53 boda, dok je Milan ostao drugi sa 49.