procurile snimke

Sramota za Bolta ako se ovako pripremao za zadnju utrku karijere

14.08.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Svijet atletike ostao je ove subote bez svog velikog prezentera - Usaina Bolta. Po mišljenju mnogih, jednog od najvećih atletičara svih vremena. I zasad definitivno najbržeg trkača na svijetu

Usain Bolt u subotu je po posljednji put izašao na službenu utrku. Bio je dio jamajčanske štafete 4 X 100 metara, a koja je trebala biti šlag na tortu jedne blistave karijere. Kad već nije vikend ranije mogao više od bronce.

  • +5
Ozljeda Usaina Bolta u posljednjoj utrci karijere Izvor: Reuters / Autor: LUCY NICHOLSON

Trčao je Bolt u četvrtoj izmjeni, ali nakon 30-tak metara primio se za 'zadnju ložu' i pao te ostao bez plasmana.

Naravno, još u šoku zbog neslavnog završetka Boltove karijere, mnogi su raspalili po organizatorima kako su rastegnuli zagrijavanje na 40-tak minuta, i to po hladnom vremenu.

Međutim, britanski The Sun objavio je eksluzivne snimke s jednog privatnog tuluma u zapadnom dijelu Londona, gdje se Bolt zabavljao uz, kako tvrdi ovaj britanski tabloid, djevojke ali i alkoholna pića, konjakom, rumom i pivom.

>> Tužan kraj za Usaina Bolta, posljednju utrku karijere nije ni završio

I to sve, prema istom izvoru do šest ujutro.

Naravno, istinitost svih ovih navoda teško je provjeriti i potvrditi, ali i povezati s ozljedom. No, nekako smo dojma da je, ako je sve ovo istina, Bolt mogao pričakti barem još koju noć za ovako raskalašenu zabavu.