TREBA PROBATI, ALI...

Prevelik zalogaj; nemoguća misija Bilića i West Hama

20.05.2016 u 15:17

Bionic
Reading

U West Hamu razmišljaju o pojačanjima u napadu, a njihova meta je i najbolji strijelac prvaka Leicestera Jamie Vardy. Bio bi to senzacionalan transfer

Slaven Bilić je imao vrlo dobru sezonu s 'čekićarima', u prvenstvu je momčad završila na sedmom mjestu, ali ambiciozni vlasnici žele više.

Za takvo što West Hamu, koji će sljedeće sezone igrati na Olimpijskom stadionu, potreban je pravi golgeter, netko tko će u Premiershipu zabiti bez problema više od 20 pogodaka.

U vezu s West Hamom su se dovodili Christian Benteke (Liverpool), Alexandre Lacazette (Lyon) Michy Batshuayi (Marseille) i Wilfried Bony (Manchester City), a po novome i Jamie Vardy, drugi strijelac Premiershipa koji je sa svoja 24 gola vodio Leicester City do povijesne titule.

No dovođenje Vardyja bit će težak posao. On bi sljedeće sezone trebao igrati u Ligi prvaka, a u veljači su ga 'lisice' vezale novim izdašnijim ugovorom te odštetnom klauzulom koja sigurno nije mala. Tu su i oni klubovi iz Premiershipa koji imaju više novca od West Hama za odštetu, a neki od njih također mogu jamčiti igranje u Ligi prvaka.

Pred Slavenom Bilićem i West Hamom je nemoguća misija.