NOVA IZAZIVAČICA

Prelijepa Erin prijeti ženskom Cyborgu

10.02.2010 u 14:56

Bionic
Reading

Krajem siječnja, Cristiane Santos obranila je titulu najjače žene svijeta u kavezu protiv Nizozemke Marloes Coenen, a već je poznata nova izazivačica - Erin Toughill

Erin izvan ringa

Prelijepa Erin Toughill usporedo je ostvarivala karijeru u boksu, ali i u 'slobodnoj borbi'. Zadnje tri godine ta Amerikanka posvetila se samo ultimate fightu, a uskoro bi se trebala naći pred izazovom karijere.

Naime, prema riječima predsjednika borilačke organizacije Strikeforce Scotta Cokera, ova zgodna 32-godišnjakinja pokušat će preoteti naslov Cristiane Santos, poznatijoj kao Cris Cyborg.

'To je borba u kojoj mogu pobijediti i to je borba u kojoj znam da ću pobijediti. Gina Carano napravila je predivne stvari za ovaj sport. Cristiane Santos ju je pobijedila i isto tako napravila sjajne stvari, a sada je vrijeme da i nju netko porazi, a to ću biti ja', odlučna je Erin koja je u 'slobodnoj borbi' u 13 mečeva ostvarila deset pobjeda uz jedan neodlučan rezultat te dva poraza.

'Dugo sam čekala ovakvu priliku. Dulje nego Gina i Cristiane zajedno. Napokon sam je dobila i sada sam spremna', rekla je Amerikanka.

Inače, još nije poznat termin borbe sa ženskim Cyborgom koji ima devet pobjeda u nizu i koji će u tom meču biti veliki favorit.

Erin u ringu