družili su se

Predsjednik Srpskog nogometnog saveza zaražen koronavirusom; Davor Šuker bio je s njim na istom sastanku...

14.03.2020 u 07:45

Bionic
Reading

Slaviša Kokeza, predsjednik Srpskog nogometnog saveza, u petak je primljen na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije u Beogradu zbog koronavirusa. Nakon obavljenih testova potvrđeno je kako je Kokeza zaražen

Srpski mediji tvrde kako je Slaviša Kokeza prije desetak dana bio u Amsterdamu na Kongresu Uefe i izvlačenju skupina Lige nacija te da je velika mogućnost da se baš tamo i zarazio.

Kongres Uefe održan je u Amsterdamu neposredno uoči ždrijeba skupina Lige nacija, prisutni su bili predsjednici svih europskih nogometnih saveza, bila je i većina izbornika, a tako tu se tamo našli i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je ujedno i član Izvršnog odbora Uefe, te izbornik 'vatrenih' Zlatko Dalić.

Uz predsjednika Uefe, Slovenca Aleksandera Čeferina, u Amsterdamu su uz predsjednika Srpskog nogometnog saveza Kokezu iz našeg okruženja bili i Dejan Savićević iz Crne Gore, Elvedin Begić iz BiH...

Teško je za povjerovati da svi zajedno u nekom trenutku nisu bili u kontaktu - makar i protokolarnom - jer su predstavnici saveza dolazak na Kongres iskoristili kako bi obavili razgovore s vodećim ljudima Uefe, ali i između sebe oko realizacije niza projekata važnih za razvoj nogometa.