hns potvrdio

Za okršaj Hrvatske i Mađarske na Poljudu nema jeftinije ulaznice od one za stotinu kuna

02.09.2019 u 18:05

Bionic
Reading

Potvrđene su ovog ponedjeljka cijene ulaznica za dvoboj Hrvatske i Mađarske koji će se 10. listopada igrati u Splitu i neće biti jeftinijih ulaznica od onih po cijeni od stotinu kuna...

Dalićeva izabrana vrsta ulazi u završnicu kvalifikacija za Euro 2020., a nakon gostovanja u Slovačkoj i Azerbajdžanu u rujnu, ugostit će 10. listopada na Poljudu reprezentaciju Mađarske, u izuzetno važnoj utakmici koja bi mogla odlučivati o plasmanu na europsku nogometnu smotru.

O domaćinstvu grada Splita ovom susretu mnogo se već govorilo i pisalo te je na kraju postignut kompromis, prema kojem Hajduk ustupa stadion, ali se ne bavi organizacijom, a HNS je ovog ponedjeljka objavio cijene ulaznica.

One neće biti jeftine. U pretprodaji će cijena Sjevera biti 100 kuna, Istoka 150, a Zapada 200, dok će na dan utakmice biti nešto više: Sjever 125, Istok 200, Zapad 250 kn.

Ipak, gledatelji u Dalmaciji koji već dugo čekaju na jednu natjecateljsku nogometnu utakmicu hrvatske reprezentacija zasigurno su se zaželjeli Dalića i njegovih nogometaša pa će Poljud sigurno biti pristojno ispunjen...