PREŠAO U MILAN

Ante Rebić na kraju dobio što je htio: Samo da mu se ne dogodi u Italiji isto što i prošli put...

02.09.2019 u 19:14

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić finalizirao je posudbu u Milan tijekom posljednjeg dana prijelaznog roka i pokušat će odraditi bolji posao nego dok je bio član Fiorentine, u kojoj mu je karijera krenula nizbrdo...

Naš 25-godišnji reprezentivac po drugi put u karijeri odlučio se preseliti na Apeninski poluotok. Nakon tri iznimno uspješne sezone u dresu Eintrachta, ovog ljeta treneru Hütteru postalo je jasno da Rebić više nije motiviran nastaviti s momčadi iz Frankfurta pa mu je dopustio da pronađe novu sredinu.

Ante se odlučio otići na posudbu u Milan, što je finalizirano tijekom posljednjeg dana prijelaznog roka, a ugledni Andre Silva poslan je u Eintracht kao sredstvo razmjene.

Podsjetimo, Rebić je 2013. godine već stigao u Italiju kada je iz RNK Splita prešao u Fiorentinu, ali iznimno se loše snašao među ljubičastima iz Firenze pa je slan na posudbe u Leipzig i Veronu, prije nego što je neslavna trogodišnja avantura završila transferom u Eintracht.

U međuvremenu je Rebić postao standardni hrvatski reprezentativac i ugledan napadač na nogometnom tržištu koji je svojim golovima Eintrachtu donio osvajanje njemačkog Kupa 2018. godine, dok je prošle sezone igrao u polufinalu Europske lige.

Milan ne djeluje dobro na otvaranju sezone, ali s brzonogim Antom u napadu stvari bi trebale krenuti na bolje.

Po isteku posudbe ima ga pravo otkupiti po cijeni od 25 milijuna eura.