navijači se osjećaju izdano

Predsjednik Atletico Madrida otkrio jedan detalj u vezi Antoinea Griezmanna koji jasno pokazuje što Francuz zapravo misli o klubu

04.09.2021 u 18:44

Bionic
Reading

Navijači Atletico Madrida bijesni su na Griezmanna zbog odlaska u Barcelonu, ali riječi predsjednika bi ih mogle malo utješiti

Antoine Griezmann se na samom kraju prijelaznog roka vratio u Atletico Madrid odakle je prešao u Barcelonu za 120 milijuna eura. Sada su ga Katalonci vratili Atleticu koji ga je posudio na dvije godine, a onda ga ima pravo otkupiti za 40 milijuna eura.

Francuski napadač je za madridski sastav u prvom mandatu odigrao 257 utakmica i zabio 133 gola, te upisao 50 asistencija, a onda je prešao u Barcu u kojoj se nije iskazao. Dapače, prelazak u redove mrskih rivala samo je razbjesnio navijače Atletica koje je posebno iznerviralo što se 2018. godine zakleo na vječnu ljubav prema klubu, a onda 2019. zatražio da ga puste u Barcu.

Predsjednik Atletica Enrique Cerezo je u radijskoj emisiji El Larguero na radiju Cadena stao u obranu svojeg igrača za kojeg je istaknuo kako je 'lud za klubom'.

'Činjenica je da je Griezmann otišao iz kluba u čudnim okolnostima, ali i to da nam je dokazako koliko je lud za Atleticom time što je pristao na nevjerojatno smanjenje plaće samo kako bi se vratio. Znam da se dijelu navijača ne sviđa što je opet s nama, ali ima i onih koji su oduševljeni. Bitno je jedino kako će ga prihvatiti momčad i kako će se on uklopiti', poručio je Cerezo.

Prema pisanju španjolskih medija Griezmann je pristao na značajno smanjenje plaće. U Barci je imao 21 milijun eura godišnje, dok se u Atletico vratio za malo više od 10 milijuna eura godišnje.