u bolnici zbog korone

Sin automobilističke legende zabrinut zbog zdravstvenog stanja roditelja: Niko i Vikica Pulić u bolnici, bore se za život

17.04.2021 u 09:29

Bionic
Reading

Prilično uznemirujuće odjeknula je vijest u petak navačer kako je hrvatski automobilistički as Niko Pulić završio u bolnici, s teškom upalom pluća na oba krila

Najpoznatiji hrvatski vozač reli utrka, 57-godišnji Niko Pulić, ovih se dana trebao pripremati za veliku utrku reli kojem će sljedećeg tjedna domaćin biti Hrvatska, a koja spada u najjaču WRC seriju.

No, u petak je iz Dubrovnika stigla zabrinjavajuća vijest, kako je Pulić završio u bolnici, zbog koronavirusa, odnosno teške upale pluća i da za taj auto-moto spektakl ipak neće biti spreman.

>> Zabrinjavajuće vijesti iz Dubrovnika; hrvatski automobilistički as završio u bolnici, na kisiku: Nije dobro, ima tešku upalu pluća

Pulićev sin Ivan potvrdio je za Gloriu.hr, da je u bolnici, u jednako teškom stanju, završila i njegova majka i Nikina supruga Vikica.

'Za sada nema pomaka, borimo se i idemo iz dana u dan. Upala pluća je teška, tata je umoran i to sve predugo traje. Ondje je već deveti dan, a mama je u bolnici posljednjih pet dana. I kod nje je upala pluća teška i zahvatila je oba plućna krila. Moj tata bio je uvijek najbrži pa će biti i sada, ne sumnjam u njega, kao ni u mamu, ona ima malo blaže simptome bolesti. Tata to podnosi sportski, ali sve ga je jako umorilo', ispričao je Ivan Pulić.

U želji da se stanje tijekom noći popravilo, pa da izvjestimo o ljepšim vijestima, nazvali smo dugogodišnjeg bliskog Pulićevog prijatelja i novinara Hrvatskog radija iz Dubrovnika, Davora Buconića, koji je prenio najnovije vijesti.

'I ja sam tek u petak doznao od njegova sina što se događa. Sada nema nikakvih novosti, ni boljih, ali što je još važnije ni lošijih. Međutim, svi znamo kakakv je Niko borac, te će iz ove utrke još jednom izaći kao pobjednik', prenio je za tportal Davor Buconić.

Svi iz organizacije Croatia Rallyja, odnosno svi iz svijeta hrvatskog autosporta, poželjeli su Puliću što brže ozdravljenje i povratak za volan...