SuperSport HNL

Poznato je tko će suditi nedjeljni derbi Hajduka i Osijeka na Poljudu

18.10.2023 u 12:21

Bionic
Reading

Utakmicama 12. kola SuperSport HNL-a nastavljaju se uzbuđenja u domaćem nogometnom prvenstvu, a sad je poznato i koji će suci dijeliti pravdu ovog vikenda na travnatim terenima diljem Hrvatske

Reprezentativna je stanka završena te se već u petak utakmicom Rudeša i Slaven Belupa (20. listopada, 18 sati, MAXSport, MAXtv) nastavlja SuperSport HNL utakmicama 12. kola u kojem nas čeka veliki derbi Hajduka i Osijeka (nedjelja, 22. listopada, 18 sati, MAXSport, MAXtv). Uzbuđenjima tu nije kraj jer se u nedjelju igra i Derby della Učka, Istra 1961 u Puli dočekuje vodeću Rijeku (22. listopada, 15 sati, MAXSport, MAXtv).

Ovo 12. kolo SuperSport HNL-a otvaraju u petak od 18 sati Rudeš i Slaven Belupo (20. listopada, 18 sati, MAXSport, MAXtv), glavni sudac je Duje Strukan, a u VAR sobi su Mario Zebec i Ante Terzić.

U subotu će na teren prvo istrčati Varaždin i Lokomotiva (16 sati, MAXSport, MAXtv), a na toj utakmici je glavni sudac Zdenko Lovrić iz Đakova, dok će u VAR sobi biti Ivan Bebek i Vedran Đurak.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Potom u Velikoj Gorici igraju Gorica i Dinamo (18.10 sati, MAXSport, MAXtv), sudi Patrik Kolarić iz Čakovca, četvrti sudac je Dario Kulušić, a u VAR sobi su Ivan Matić i Goran Pataki.

Nedjelja nam donosi dva derbija. Prvo u Puli Derby della Učka igraju Istra 1961 i Rijeka (15 sati, MAXSport, MAXtv), glavni je sudac Ante Čulina, četvrti je sudac Jakov Titlić, a u VAR sobi će uz Antu Čuljka biti Hrvoje Radić.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

I poslastica za kraj, derbi Hajduka i Osijeka na Poljudu (18 sati, MAXSport, MAXtv) kojeg će suditi Fran Jović iz Zagreba, četvrti sudac je Mateo Erceg iz Pristega kraj Benkovca, a u VAR sobi će biti Marin Vidulin iz Kanfanara te Ivan Mihalj iz Velike Gorice.

Standings provided by Sofascore