Kotarski rastura

Sjajni hrvatski golman potpisao je novi ugovor na čak pet godina

16.10.2023 u 15:40

Bionic
Reading

Grčki nogometni velikan PAOK iz Soluna objavio je na svojim službenim internetskim stranicama kako je novi ugovor, koji vrijedi do lipnja 2028. godine, potpisao hrvatski golman Dominik Kotarski (23)

Dominik Kotarski (23) je u ljeto 2022. godine napustio redove Gorice te potpisao za solunski klub te se vrlo brzo premetnuo u jednog od najboljih igrača PAOK-a te jednog od najboljih golmana grčke lige.

Kotarski je prošao nogometnu školu zagrebačkog Dinama nakon čega je otišao u Ajax. Tijekom 2021. i 2022. godine kao igrač Ajaxa je igrao na posudbi u Gorici te je potom preselio u PAOK gdje je dosad skupio 56 nastupa, a od toga je 25 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Ovog ljeta je Kotarski bio blizu prelaska u minhenski Bayern, a interes za našeg golmana pokazivao je i West Ham. No, Kotarski je odlučio ostati u Solunu i nije pogriješio.

Donedavno je ovaj 23-godišnji golman bio standardni član i kapetan hrvatske U-21 reprezentacije. Ranije je prošao sve ostale reprezentativne uzraste, a sve jače kuca i na vrata seniorske momčadi te je posljednjom prilikom dobio pretpoziv od strane izbornika Zlatka Dalića.

Standings provided by Sofascore