PROBLEMI ZA 'BILE'

Potvrđen najgori mogući scenarij za Hajduk uoči finala Kupa sa Šibenikom

22.05.2023 u 16:35

Bionic
Reading

Hajduk i Šibenik u srijedu (19 sati, MAXSport 1) na riječkoj Rujevici igraju utakmicu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a splitska momčad je u problemima

Uoči finala iz splitskog kluba dolaze loše vijesti vezane uz izostanke. Toni Borevković zbog ozljede je definitivno otpao za finalnu utakmicu. Ovaj branič se ozlijedio (koljeno i zglob) u ogledu sa Slaven Belupom, nezgodno je doskočio u jednom duelu te je šepajući izašao iz igre.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

I drugi stoper Chidozie Awaziem također se ozlijedio u Koprivnici. Nigerijca muči zglob i njegov je nastup u borbi za trofej 'Rabuzinovo sunce' pod velikim je upitnikom.

Podsjećamo, Hajduk je svoj put do prilike za obranu trofeja započeo u Cvetkovcu gdje je s 5:1 slavio protiv Tehničara. Zatim su u osmini finala Bijeli s 2:0 svladali Mladost iz Ždralova u Bjelovaru, a nakon toga u ožujku ove godine u četvrtfinalu i Osijek u Gradskom vrtu rezultatom 2:1. Konačnu stepenicu do završnice natjecanja momčad trenera Ivana Leke napravila je u travnju svladavši Slaven Belupo u Koprivnici s minimalnih 1:0.

Šibenik je do finala stigao najprije pobijedivši Jadrana iz Poreča u gostima u šesnaestini finala 2:1. Zatim su u sljedećoj fazi na domaćem terenu slavili protiv Gorice 2:0, a u četvrtfinalu su u gostima svladali BSK 2:0. Do same završnice momčad sa Šubićevca stigla je pobjedom protiv Dinama na domaćem terenu 2:1.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport