ROBOVLASNIŠTVO

Potresna ispovijest borilačke zvijezde

14.03.2012 u 14:11

Bionic
Reading

Riješen je misterij nestanka fenomenalnog borca Buakawa Por. Pramuka koji je osvojio i dva prvenstva K-1 MAX. Tajlanđanin se odjednom pojavio i dao potresan intervju jednoj tajlandskoj televiziji koji su prenijeli strani portali

Najpoznatiji tajlandski borac nestao je prije nekoliko tjedana, a iako se špekuliralo da ga je otela mafija, na kraju se ispostavilo kako je 29-godišnji kickboxer sam otišao iz trening kampa.

Borac koji je u 236 mečeva ostvario 203 pobjede nestao je zbog financijskih problema koje je imao s ljudima koji ga drže u svojem vlasništvu i pod čijim imenom nastupa (Por. Pramuk).

Sada je dao intervju za jednu tajlandsku televiziju gdje je natuknuo kako su mu prijetili, vrijeđali, optuživali ga da od njega nemaju koristi, a iako je bio svjetska zvijezda i jedan od najvećih boraca u svojoj kategoriji, živio je u sobi u dvorani s još dvojicom boraca.

Kako piše mixedmartialarts.com, poznato je kako su veći dio zarade Buakawu uzimali njegovi vlasnici pa je recimo tako nakon osvajanja K-1 World Maxa dobio samo 200 dolara dok su ostatak nagrade od 12 tisuća dolara uzeli njegovi 'pokrovitelji'.

Buakaw je priznao da se sada želi odmoriti i da se najvjerojatnije više neće vraćati u dvoranu Por. Pramuka.

Odmah su se javili poznati treneri izvan njegove zemlje koji su mu spremni pružiti utočište, a čak se špekulira da će se javiti i investitori koji će uložiti u dvoranu u kojoj bi Buakaw mogao nesmetano trenirati i odgajati nasljednike.

Jedini problem bi mogao biti ugovor, jer su navodno svi borci Por. Pramuka bili prisiljeni potpisati doživotne ugovore koje je nemoguće razvrgnuti. Osim ako netko skupo ne plati.

Buakaw nogama može slomiti i drvo